Fr Lykkesholm

Pjecer ved dødsfald, begravelse og bisættelse

De fleste af vores pjecer og brochurer er lavet i PDF-format og kan downloades og vises med Adobe Acrobat Reader, som gratis kan hentes her. Har du allerede Acrobat Reader installeret, bliver brochuren vist på skærmen, når du vælger den. Alle pjecer kan også fås gratis ved at kontakte Den lokale bedemand i Ringe, Faaborg eller Svendborg.

Min sidste vilje

Min sidste vilje - spørgsmål ved dødsfald

Pjecen "Min sidste vilje" besvarer en lang række spørgsmål i forbindelse med dødsfald. Her kan man give sine efterladte mulighed for at få svar på de mange spørgsmål, som man ikke fik talt om inden døden. Vær dog opmærksom på, at dokumentet skal foreligge i original for at være juridisk gyldigt.

Download som pdf der kan udfyldes elektronisk

 

 

Når nogen dør - hjælp til pårørende

Pjecen "Når nogen dør" er skrevet som en hjælp til de pårørende. Ligeledes kan pjecen være en hjælp for dem, der ønsker at forberede sig bedst muligt, inden livet slutter.

 

Download som pdf

 

Den dag Vita så et stjerneskud

Børnebog: Den dag Vita så et stjerneskud

Den dag Vita så et stjerneskud hjælper børn med at forstå, hvad der sker i tiden omkring et dødsfald. Hvad skal der ske med den døde? Hvad sker der ved en begravelse?

 

Elysium - økonomiske midler ved begravelse

Elysium Begravelsesopsparing er en forening for alle over 18 år, som ønsker at sikre, at der er økonomiske midler til rådighed til deres egen begravelse/bisættelse.

2020 © Den lokale bedemand