Bedemand i Sdr. Nærå

Har din familie i Sdr. Nærå brug for en bedemand i forbindelse med et dødsfald? Så står vi klar døgnet rundt for at hjælpe dig i den svære stund. Ring til os på tlf. 6221 9909. Vi tager telefonen døgnet rundt, nat og dag, og vi har åbent hver dag, også på søndage og på helligdage. Dødsfald kan ramme når som helst, og derfor er det vigtigt, at du altid kan få fat på os.

Vi kan være hos jer på meget kort tid. Vi kommer gerne til jer i Sdr. Nærå, eller I er velkomne til at komme til os, hvor vi blandt andet kan præsentere jer for kister og urner, hvis I ønsker at se disse i virkeligheden. Mange gange virker det betryggende at bedemanden kommer til jer, fordi I derved er i jeres faste rammer. Når I ringer til os, tager vi straks stilling til, hvordan vi hjælper jer bedst i situationen.

Måske skal afdøde synges ud og lægges i kiste, og dette kan vi naturligvis straks hjælpe med. Som bedemand ved vi godt, at man tit har brug for hjælp her og nu. Vi ved også, at mange efterladte har svært ved at overskue situationen i forbindelse med dødsfald, og det er derfor vores fornemste opgave og pligt at vejlede jer så godt som overhovedet muligt. Bedemanden hjælper eksempelvis med:

  • Påklædning af afdøde samt ilægning i kiste
  • Afhentning af afdøde på bopælen
  • Udfærdigelse af dødsattest og -anmeldelse
  • Kontakt til præst og personale i Skt. Mikaels Kirke i Sdr. Nærå
  • Valg af urne og kiste
  • Ønskede afdøde bisættelse eller begravelse?
  • Hjælp til ansøgning om begravelseshjælp
  • Blomsterudsmykning af kiste samt kirke

Som bedemand varetager vi også andre opgaver i forbindelse med dødsfaldet. Men allervigtigt er det at sørge for, at I efterladte føler jeg trygge ved vores tilstedeværelse. I kan trække på os døgnet rundt, og det er meget vigtigt for os at pointere, at vi står til jeres disposition døgnet rundt. I kan kontakte os når som helst, og der findes absolut ingen dumme spørgsmål i forbindelse med dødsfald.

Måske havde afdøde specifikke ønsker i forbindelse med det sidste farvel, og her hjælper den lokale bedemand med at opfylde disse ønsker så godt det kan lade sig gøre. Måske ønskede afdøde askespredning over havet. Måske ønskede afdøde en skovbegravelse.

Ring til os døgnet rundt – alle ugens dage: tlf. 6221 9909

I kan også sende os en e-mail, som vi besvarer så hurtigt som muligt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2020 © Den lokale bedemand