Bedemand i Krarup

Den Lokale Bedemand står til din disposition, hvis du har brug for assistance i forbindelse med et dødsfald i Krarup. Det er aldrig rart at skulle tage afsked med nogen man har kær, og det kan derfor virke helt uoverskueligt at skulle tage stilling til en række praktiske opgaver, når afdøde skal begraves eller bisættes.

Vi starter altid med en samtale, og den kan finde sted hos dig i Krarup eller du er velkommen til at komme til os. Vi holder til i Ringe, Svendborg og Fåborg. Under denne samtale tager vi fat om vigtige emner i forhold til det sidste farvel til afdøde. Vi har åbent døgnet rundt på alle ugens dage – også i ferier og på helligdage – og du kan dermed altid komme i forbindelse med os.

Ring på tlf. 6221 9909

Når vi mødes første gang, taler vi en række ting igennem omkring dødsfaldet, begravelsen eller bisættelsen. Der er mange emner, som vi berører under samtalen. Det kan for eksempel være:

  • Ilægning af afdøde i kiste
  • Udsyngning og evt. fremvisning
  • Transport til kapel og Krarup Kirke
  • Kontakt til præst og kirkekontoret
  • Anmeldelse til myndigheder
  • Opsigelse af abonnementer og kontingenter
  • Hjælp til udformning af dødsannonce i Fyns Amts Avis eller ugeavis
  • Valg af kiste
  • Hjælp til udsmykning i kirken
  • Valg af blomster, bårebuketter og kranse

Mange pårørende bliver ofte overraskede over alle de ting, man skal tage hånd om i forbindelse med dødsfald. Det er tit meget overraskende med de abonnementer og aftaler, der skal opsiges. Dette kan for eksempel være streamingtjenester, aviser, internet, telefonabonnement, husleje og fagforening/a-kasse.

Kontakt os døgnet rundt

Som bedemand er vi vant til at arbejde med disse praktiske opgaver, og ved at overlade dette stykke arbejde til os, sikrer du at I som familie kan tage jer af det vigtigste i den svære tid. Der er mange følelser på spil, så overlad trygt disse opgaver til os.

Det er altid vigtigt at få sagt pænt farvel til afdøde, og vi står til din disposition under hele forløbet. Der findes ingen dumme spørgsmål ved dødsfald, og spørgsmålene kan dreje sig om selve bisættelsen, tiden før og efter. Derfor bør du ikke tøve med at kontakte os, hvis du har det mindste spørgsmål, som du er i tvivl om.

Vi er at træffe døgnet rundt, idet vores telefon er døgnbemandet. Vi ved nemlig af erfaring, at det er i den svære stund, at man har størst brug for hjælp. Vores erfaring som bedemand i Krarup området kommer dig og dine til gode.

Kontakt os nu:

Ring på tlf. 6221 9909

Skriv på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2020 © Den lokale bedemand