Bedemand i Årslev

Den lokale bedemand står klar til at hjælpe med begravelse eller bisættelse i Årslev og omegn. Sammen med jer vil vi sørge for, at I får sagt pænt farvel til afdøde, og hvis afdøde har fået nedfældet sine sidste ønsker, hjælper vi naturligvis med at efterleve disse ønsker. Af erfaring ved vi dog, at mange ikke har fået nedfældet tankerne i Min Sidste Vilje, og derfor vil mange efterladte føle det som et stort pres, når de skal organisere begravelsen eller bisættelsen. Det er her, at I kan gøre brug af vores erfaring som bedemand igennem mange år.

Døden er en naturlig ting, og vi skal alle væk herfra på et eller andet tidspunkt. Alligevel er det ofte meget svært at tackle forskellige situationer ved dødsfald. Der er nemlig en række procedurer der skal følges i forbindelse med dødsfald. Dette gælder blandt andet

 • Kontakt til læge, som udfylder dødsattest
 • Anmeldelse til kirkekontoret i Årslev Sogn
 • Kontakt til præst eller kordegn
 • Var afdøde organdonor?
 • Ønskede afdøde begravelse, bisættelse eller askespredning?
 • Transport af afdøde til kapellet
 • Klargøring af afdøde
 • Valg af kiste og urne
 • Stillingtagen til gravsted og evt. gravsten

Der findes ingen dumme spørgsmål

Ovenstående er blot en lille del af de praktiske opgaver, der er i forbindelse med et dødsfald. Vi sidder klar ved telefonen, hvis du får brug for hjælp i forbindelse med dødsfald. Vi har mange års erfaring som bedemand, og vi ved hvad vi snakker om. For os er det meget vigtigt, at I føler jeg helt trygge ved situationen.

Ring til os døgnet rundt/året rundt: telefon 6322 0066 – også i weekender og på helligdage.

Vi vil meget hurtigt hjælpe jer videre, så I får sagt pænt farvel til afdøde. Der er ofte mange følelser på spil ved begravelser eller bisættelser, og vores opgave som bedemand er at skabe det store overblik, så I som efterladte ikke behøver at bruge tanker på alt for mange ting. Det er vores fornemste pligt at hjælpe jer i den svære stund.

Det kan vi for eksempel gøre ved et indledende møde, hvor vi snakker situationen grundigt igennem. Vi understreger altid, at der ikke findes dumme spørgsmål i forbindelse med dødsfald. På vores første møde taler vi tingene igennem, og hvis afdøde havde nogle ønsker til det sidste farvel, hjælper vi med at føre disse tanker ud i livet.

Vi bistår også med mange andre praktiske opgaver. Det kan for eksempel være opsigelse af abonnementer, husleje, dødsannoncer i Fyns Stiftstidende og Midtfyns Posten, udsmykning af kirke, valg af salmer samt arrangement af eventuel mindesammenkomst i Årslev eller andetsteds.

 • Ring til os nu på telefon 6322 0066
 • Skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2020 © Den lokale bedemand