Blomster ved begravelse og bisættelse

Gennem hele livet har vi alle en vis tilknytning til den lokale blomsterhandler. Derfor tilbyder Den lokale bedemand – i modsætning til mange andre i brancher – mulighed for at få lavet den sidste buket eller krans hos den lokale blomsterhandler i Svendborg, Faaborg og Ringe.

Kistedekorationer

Kranse

Rundbundne kranse

Hjerter

Båredekorationer

Herunder finder I eksempler på vores udvalg af farvede kister. Vi kan lave alle farver, hvis man blot finder den RAL-farvekode som man ønsker.

Urnedekorationer

Kistedekoration, urnedekoration og tilbehør

Kistedekoration og tilbehør til kister er hos os meget mere end blot bårebuketten. På vores fabrik fremstiller vi kister, der udsmykkes med for eksempel folie med et helt unikt og personligt motiv, korsskruer, guirlander, stropper eller bærestænger.

Med personlig kistedekoration bliver begravelsen eller bisættelsen fuldstændig i afdødes og pårørendes ånd, og et menneske bliver sendt af sted på den mest personlige måde.

Ønskes der en kiste i afdødes yndlingsfarve, skal vi blot bruge en RAL-kode, så sørger vi for, at kisten får den ønskede farve.

Selvom dine kunder ønsker en unik kiste, er vores leveringstid max 2 dage. Det betyder, at du også yder den bedste service for dine kunder, når du samarbejder med os.

Det samme gælder for vores urner, som dine kunder også finder i en lang række personlige designs.

Du er meget velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål eller din bestilling – enten ved at ringe på telefon 58 52 58 04 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Kistedekoration giver det personlige farvel

Et menneskes liv er fyldt med glæder, sorger, oplevelser, udfordringer, minder og gode stunder med familie og omgangskreds. Fordi de mennesker, vi elsker, sætter et aftryk i os, ønsker mange i dag at sende deres kære videre på en måde, som understreger vedkommendes liv.

Derfor er udvalget af kistedekorationer, urnedekorationer og tilbehør også steget i takt med, at dine kunder ønsker at gøre ceremonien så smuk og personlig som muligt.

Fuglebjerg Kistefabrik har både kister, som allerede er dekoreret med for eksempel hjerter eller palmer og urner, som findes i en lang række smukke motiver og materialer.

Ønsker dine kunder at få et helt specifikt motiv som kistedekoration, tilbyder vi at overtrække kisten med en folieindpakning af netop det motiv.

Det eneste, vi skal bruge, er et billede af det motiv, der ønskes. Det betyder, at der er ubegrænsede mulighed for at få et unikt og personligt motiv dekoreret på sin kiste, uanset om det for eksempel skal være en smuk solnedgang, et billede af et kæledyr eller andet.